Sidste nyt fra foreningen


Generalforsamling 2012

Klik på fanen “Foreningen” i toppen af siden. Her kan du læse formandens beretning, referat fra generalforsamling samt se foreningens seneste regnskab.

22. september 2011: VIGTIG INFORMATION!

Vedr. skift af internet fra Dansk Kabel TV til Glenten

Da vi i foreningen bliver nødt til at overholde kontrakten med Dansk Kabel TV, vil det ikke være muligt at skifte til internet fra Glenten før den 1. januar 2012.

Vi skal derfor opfordre vores medlemmer til først at opsige deres nuværende internetforbindelse hos Dansk Kabel TV til ophør den 31. 12. 2011.

Vi beklager de gener det har givet medlemmerne.


18. august 2011: VIGTIG INFORMATION!

Har du modtaget dit velkomstbrev – så husk at vælge TV pakke!

Som beskrevet i velkomstbrevet fra Glenten, så er det meget vigtigt at alle husker at vælge hvilken TV pakke de ønsker inden den 1. september, da Glenten ikke har ret til at forsyne husstanden med TV, såfremt at du/I ikke aktivt at valgt TV pakke. Har du ikke modtaget velkomstbrevet fra Glenten, kontakt da venligst Peter Olsen, Glenten, på telefon 66 14 41 77!


16. august 2011: Gravearbejdet er overstået...

Gravearbejdet som forbinder Tommerup Station Antenneforening med Glenten er nu overstået. Glenten har kørt test for at kontrollere forbindelsen, og der er hul igennem....


7. august 2011: Detaljeret beskrivelse om krav til antenneforhold

BFE (Branchen ForbrugerElektronik) har udarbejdet en meget fin beskrivelse af kravene til antenneforholdene i husstanden. Brug 10 minutter på at gennemgå husstandens installationer. På den måde undgår du at dit TV går i sort den 1. september.

Læs vejledningen her: husinstallationer.pdf


7. august 2011: Information fra Glenten

Om ganske kort tid vil medlemmerne af Tommerup Station Antenneforening modtage brev fra Glenten om hvordan vi skal forholde os i alle forhold: TV, internet og IP telefoni. Brevene fra Glenten er pakket og vil blive sendt ud i nær fremtid.


Vi opfordrer medlemmerne til at holde sig orienteret vedr. skiftet til Glenten her på hjemmesiden, da vi har mulighed for at foretage opdateringer på siden løbende i modsætning til infokanalen, som kræver et besøg af Skovs Radio på hovedstationens computer for at blive opdateret.


6. august 2011: Udfald af TV signal

Der vil i perioder frem til den 1. september være periodevis udfald af TV signal i nogle områder af anlægget. Dette skyldes arbejdet med at klargøre anlægget til at modtage TV fra Glenten fra den 1. september. Arbejdet udføres fortrinsvis i dagtimerne.


8. juli 2011: TV2 film ny prøvekanal

Fra den 9. juli og frem til den 1. september viser vi TV2 Film som prøvekanal i digital kvalitet.
Kanalen ligger samme sted som 6‘eren lå. Hvis du ikke kan finde TV2 Film, så prøv at lav en kanalsøgning på dit TV.


23. juni 2011: VIGTIG INFORMATION!

Gør dit hjem klar til TV fra Glenten

Er du “gør-det-selv-typen” og har du selv opsat tv stik i huset eller lavet dine egne antennekabler af tvivlsom kvalitet, så er det vigtigt at du sørger for at alle stik og kabler er HF-tætte (højfrekvent tætte). Det store udbud af TV kanaler fylder så meget i kablerne, at installationer som ikke er HF-tætte, vil resultere i “sort skærm” efter 1. september 2011.

Få eventuelt Skovs Radio til at gennemgå dine installationer.

Ring til Arne på telefon 6476 1178 eller 2221 9295 og hør om mulighederne for gennemgang af dine installationer. Hos Skovs Radio vil du også kunne købe antennekabler som er HF-tætte.

Det er også muligt at købe stik og antennekabler på nettet. På www.av-cables.dk kan du f.eks. købe 1,5 meter High Grade guldbelagt antennekabel for bare 29,00 kr.


Stikket til venstre er IKKE HF-tæt og vil resultere i sort skærm efter 1. september.

Stikket til højre som er et helstøbt stik er derimod HF-tæt og dermed klar til TV efter 1. september.


Klik her for at læse ældre nyheder fra foreningen!

Tommerup Station Antenneforening

Hold dig orienteret

Her på siden vil vi løbende holde dig orienteret om både bestyrelsens arbejde, men også om planlagte arbejder i foreningens område.

Glenten    ·    TV/Radio oversigt    ·    TV-Guide