Sidste nyt fra foreningen


Generalforsamling 2019

Klik på fanen “Foreningen” i toppen af siden. Her kan du læse formandens beretning, referat fra generalforsamling samt se foreningens seneste regnskab. Disse vil være tilgængelige umiddelbart efter afholdelsen af generalforsamlingen den 26. marts 2019.


VIGTIG INFORMATION!

Gør dit hjem klar til TV fra Glenten

Er du “gør-det-selv-typen” og har du selv opsat tv stik i huset eller lavet dine egne antennekabler af tvivlsom kvalitet, så er det vigtigt at du sørger for at alle stik og kabler er HF-tætte (højfrekvent tætte). Det store udbud af TV kanaler fylder så meget i kablerne, at installationer som ikke er HF-tætte, vil resultere i “sort skærm”.

Få eventuelt Skovs Radio til at gennemgå dine installationer.

Ring til Arne på telefon 6476 1178 eller 2221 9295 og hør om mulighederne for gennemgang af dine installationer. Hos Skovs Radio vil du også kunne købe antennekabler som er HF-tætte.

Det er også muligt at købe stik og antennekabler på nettet. På www.av-cables.dk kan du f.eks. købe 1,5 meter High Grade guldbelagt antennekabel for bare 29,00 kr. eller hos www.avxperten.dk hvor lignende kabler kan købes til blot 19,00 kr. pr. stk.


Stikket til venstre er IKKE HF-tæt og vil resultere i sort skærm.

Stikket til højre som er et helstøbt stik er derimod HF-tæt og dermed klar til TV efter 1. september.

 

Tommerup Station Antenneforening

Hold dig orienteret

Her på siden vil vi løbende holde dig orienteret om både bestyrelsens arbejde, men også om planlagte arbejder i foreningens område.

Glenten    ·    TV/Radio oversigt    ·    TV-Guide